Doctor Trotineta: service dedicat trotinetelor electrice și siguranței în trafic

ECHIPA DoctorTrotinetă

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost, nu s-ar fi reparat… nicio trotinetă în Dristor.

Chiar nu mi se părea ok ca un sfert de zi să fiu șofer și celălalt sfert tată. Povestea Doctor Trotinetă a început ca soluție la problema pe care o avem aproape toți bucureștenii…

Am încercat toate variantele posibile și niciuna nu era destul de rapidă și convenabilă. Și după, am descoperit trotinetele electrice.

Doctor Trotineta a început ca un service specializat pe trotinete electrice în București. De acolo și cuvântul Doctor. Subtil, nu? Apoi, treptat-treptat am început să ne diversificăm activitatea.

Astfel că, în 2021, Doctor Trotinetă e service de trotinete electrice, magazin specializat de piese pentru trotinetele electrice și magazin de trotinete electrice. Practic, vrem să fim prietenii tăi cu trotinete. Avem tot ce-ți trebuie pentru ca tu să ajungi mai repede acasă, mersul cu trotineta să fie lin prin oraș, iar orașul mai curat.

De ce să alegi echipa noastră

Trotinete electrice reparate cu succes și tot atâția clienți mulțumiți.

Echipă cu experiență solidă și pasionată de domeniul trotinetelor electrice.

Service pentru o gamă largă de branduri de modele de
trotinete electrice

Printre cele mai cunoscute branduri cu care am lucrat

Reparatii Trotinete Electrice in Bucuresti – Doctor Trotineta
Segway, Xiaomi, Nanrobot, Zero, QuickVolt, Myria, FreeWheel, E-Twow. Revizii trotinete electrice rapide si efieciente. Va asteptam la service trotinete electrice in Bucuresti!

Razvan

 

CINE SUNTEM?

 

 

Eu sunt Răzvan, dar prietenii insistă să mă strige ca la catalog: Bendik. 

Totul a inceput de la o chestie simpla: aveam nevoie sa ajung acasa mai repede pentru a petrece mai mult timp cu familia mea. Traffic, semafoare, nervi, ambuteiaje, ore pierdute in trafic…Asa poti descrie Bucurestiul in fiecare zi…

Le-am încercat pe toate în trafic: mașină, metrou, RATB, bicicletă, dar nici una nu era destul de rapida si de convenabila.

După ce am descoperit trotineta am descoperit adevaratele beneficii ale acestui mijloc de transport! Am inceput să repar și primele trotinete, iar apartamentul meu deja arăta a service. Zeci de ore de youtube, toate trotinetele prietenilor reparate și era clar: devenisem service! Era nevoie de o schimbare…

Asa ca, impreuna cu o echipa de profesionisti, am pus bazele conceptului Doctortrotineta.

Vrem ca Doctor Trotineta să fie acel loc în care trotineta ta devine mai sigură și mersul cu ea prin oraș mai responsabil.