Doctor Trotineta: service dedicat trotinetelor electrice și siguranței în trafic

ECHIPA DoctorTrotinetă
Fenomenul trotinetelor electrice a luat amploare în ultimii ani la nivel global. Din dorința de mobilitate sporită în orașele aglomerate sau de a reduce amprenta de carbon a fiecăruia dintre noi, s-a născut această formă de responsabilitate față de mediul în care trăim.
DoctorTrotinetă s-a născut din dorința de a asigura asistență tuturor posesorilor ai acestui mijloc de transport ecologic. O echipă ambițioasă și pricepută având un singur scop: de a pune totul pe roate!
Cu peste 1500 de trotinete intrate în service-ul DoctorTrotinetă având diverse defecțiuni sau revizii pentru o gamă largă de modele de trotinete electrice, echipa noastră are experiența necesară pentru a “pune pe roate” mijlocul tău de transport preferat.

De ce să alegi echipa noastră

Trotinete electrice reparate cu succes și tot atâția clienți mulțumiți.

Echipă cu experiență solidă și pasionată de domeniul trotinetelor electrice.

Service pentru o gamă largă de branduri de modele de
trotinete electrice

Printre cele mai cunoscute branduri cu care am lucrat

Reparatii Trotinete Electrice in Bucuresti – Doctor Trotineta
Segway, Xiaomi, Nanrobot, Zero, QuickVolt, Myria, FreeWheel, E-Twow. Revizii trotinete electrice rapide si efieciente. Va asteptam la service trotinete electrice in Bucuresti!

Razvan

 

CINE SUNTEM?

 

 

Eu sunt Răzvan, dar prietenii insistă să mă strige ca la catalog: Bendik. 

Totul a inceput de la o chestie simpla: aveam nevoie sa ajung acasa mai repede pentru a petrece mai mult timp cu familia mea. Traffic, semafoare, nervi, ambuteiaje, ore pierdute in trafic…Asa poti descrie Bucurestiul in fiecare zi…

Le-am încercat pe toate în trafic: mașină, metrou, RATB, bicicletă, dar nici una nu era destul de rapida si de convenabila.

După ce am descoperit trotineta am descoperit adevaratele beneficii ale acestui mijloc de transport! Am inceput să repar și primele trotinete, iar apartamentul meu deja arăta a service. Zeci de ore de youtube, toate trotinetele prietenilor reparate și era clar: devenisem service! Era nevoie de o schimbare…

Asa ca, impreuna cu o echipa de profesionisti, am pus bazele conceptului Doctortrotineta.

Vrem ca Doctor Trotineta să fie acel loc în care trotineta ta devine mai sigură și mersul cu ea prin oraș mai responsabil.

 

 

 

LOCATIE

Ne găsești pe Str Complexului nr 3, București