Cum îți alegi service-ul potrivit?

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți repara trotineta electrică? Cauți un service pentru revizia anuală? Sau te gândești să-i faci câteva îmbunătățiri? Apelează la profesioniști. Ai grijă de trotineta ta electrică și oferă-i cele mai bune servicii !

Cum aleg service-ul potrivit pentru trotineta electrică?

Seriozitate. Profesionalism. Implicare. Dedicare. Înainte de a-ți alege service-ul în care să-ți duci trotineta, fă o mică analiză. Intră pe site-ul sau cauta-le online. Citește recenziile lăsate de clienți. Și, în primul rând, află dacă cei care lucrează în service merg pe trotinetă în viața lor de zi cu zi – doar așa le vei cunoaște pasiunea.

Apoi, uită-te la:

  • numărul trotinetelor reparate cu succes – noi, la DoctorTrotinetă, in cei 2 ani de activitate, avem peste 1500 de trotinete electrice reparate cu succes și tot atâția clienți mulțumiți
  • gama de branduri acoperită – noi oferim service pentru o gamă largă de branduri de modele de trotinete electrice (Segway, Xiaomi, Nanrobot, Zero, QuickVolt, Joyor, Myria, FreeWheel sau E-Twow chiar si Replici)
  • feedback-ul clientilor – fii foarte atent la feedback-ul service-ului catre care vrei sa te indrepti!
  • experiența arătată în domeniu – în cazul nostru, vei cunoaște o echipă cu experiență solidă, formată din oameni pasionați cu adevărat de domeniul trotinetelor electrice.

Ce fac dacă trebuie să-mi repar trotineta electrică?

Dacă vrei ca trotineta electrică să funcționeze fără problemă, trebuie să ai grijă de ea. De aceea, cel mai important sfat pe care îl dăm este să folosiți mereu doar piese și încărcătoare originale pentru repararea și încărcarea trotinetei.

În plus, dacă vrei să aduci îmbunătățiri sau modificări trotinetei, folosește, de asemenea, doar piese originale și omologate. Mai mult decât atât, pentru orice reparație sau îmbunătățire apelează întotdeauna la un service autorizat pentru a nu risca integritatea ta sau a vehiculului tău. DoctorTrotinetă acoperă toată gama de defecțiuni ce pot apărea în urma incidentelor, a gradului de uzură ridicat sau chiar a utilizărilor necorespunzătoare:

  • înlocuirea sau extinderea vieții bateriilor
  • vulcanizarea sau înlocuirea cauciucurilor
  • piese de schimb mecanice sau electrice

Când trebuie să vin la revizie?

Pentru o bună funcționare a trotinetei electrice, verifică în fiecare lună frânele, cauciucurile, bateria și celelalte componente ale vehiculului și asigură-te ca acestea funcționează așa cum trebuie. În lipsa acestei verificări periodice e posibil ca trotineta să se defecteze și să nu mai poată fi reparată.

De asemenea, mergi anual cu trotineta la o revizie generală. Iar dacă ai parcurs înainte de această perioadă o distanță de 800-1000 km, ar fi bine să mergi chiar mai repede la control. DoctorTrotinetă îți oferă revizii complete și sfaturi de întreținere.

...

Fii precaut și vino la control! Te așteptăm la DoctorTrotinetă pe Str Complexului nr 3, sa ne cunoastem si sa iti oferim consultanta de care ai nevoie pentru a putea circula in siguranta!